Gecen internetten kolay bir tarif ararken karsima milfoylu pizza geldi. Nekadar aradiysam o siteyi bulamadim. O yuzden ben kendim yaptigim gibi yaziyorum.
Cok pratik ve lezzetli bir aperatif.
Malzemeler:
1 paket milfoy hamuru
2 yemek kasigi salca
2 yemek kasigi biber salcasi
ketcap
Kekik(oregano)
Kasar
sucuk, salam tonbaligi v.s.
Yapilisi
Milfoy hamurlarini buzluktan cikartip cozulmeye birakin. Sonra milfoy hamurun uclarini birlestirip kivirip bir kenar yap resimde gozuktugu gibi. Sonra salcalari ketcap kekik ve az siviyag koyup rondoda yada elle iyice karistirin. Sonra bir fircayla bu sosu milfoylere surup uzerine istediginiz icten koyun. Uzerine kasar rendeleyin ve onceden isitilmis 200 dereceli firina uzerindeki kasar eriyene kadar pisirin.
Sonra bir guzel afiyetle yeyin.
zaterdag 27 september 2008
Milfoylu pizza
Labels:
aperatifler,
Hamur isleri
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
hoi hoi :)
BeantwoordenVerwijderenstomme vraag misschien..
maarre milfoy.. is dat gewoon bladerdeeg?
btw siten harika! tariflerinde super!
groetjes,
Ayça
Hoi Ayça
BeantwoordenVerwijderenWat leuk dat je reageert, tuurlijk is dat geen stomme vraag en het is inderdaad bladerdeeg.Tesekkur ederim iltifatlarin icin.
Liefs,
S.