vrijdag 27 maart 2009

Cilli revani


Bu tatliyi sevgili Nihan`in sitesinden aldim. Cok pratik ve esim tarafindan cok begenilen bir tarif.

Tarif aynen siteden alinma ben uzerine birde kaymak ile susledim.

MALZEMELER
3 yumurta
1 su bardagi seker
1 su bardagi irmik
1 su bardagi sut
1.5 su bardagi un
1 su bardagi hashas
1 paket kabartma tozu

Islatmak Icin
1.5 su bardagi sicak su
1.5 su bardagi seker

YAPILISI
Kek malzemelerinin hepsini derin bir kabin icine alin, mikserle karistirip, yaglanmis orta boy borcama yada kaliba dokun. 180 derecede pisirin. Keki islatmak icin sicak su ve sekeri iyice karistirin. Seker eridikten sonra, firindan cikan sicak keki dilimleyip, kasik yardimiyla sekerli suyu uzerine gezdirin. Sekerli su pismeden konulacak. Cunku bu surup degil, sadece islaklik vermek icin. Soguduktan sonra servis yapin.

2 opmerkingen:

  1. o kucuk paltabagini birde ayni modelin diktorkeni var baska resimde ben hollandadan nerde oldgunu yazarsaniz sevinirim sevgiler

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Merhaba, Ben bu pasta tabagini rommelmarkttan almistim. Zou je niet zeggen he.
    Sevgilerimle..

    BeantwoordenVerwijderen